Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αν ζήσουμε, θα....

...Προσποιηθούμε ότι όλα είναι όπως πριν, γιατί αυτό απέμεινε φίλοι και εχθροί της κυνικής πραγματικότητας. Θα προσποιηθούμε πως το καλοκαίρι δεν τέλειωσε, πως οι έρωτες που έφερε δεν θα φύγουν στο πρωτοβρόχι, πως τα σωθικά μας δεν καταστράφηκαν από τις κραιπάλες, πως τα μυαλά μας είναι ακόμα στη θέση τους και πως όλα όσα γράφτηκαν στις σελίδες της ιστορίας ήταν απλά ένα σενάριο του Παπακα(β)λιάτη με Happy End παρτούζα.
...Θα συνεχίσουμε να προσποιούμαστε τους εργαζόμενους για μισθούς της πλάκας, τους φοιτητές με όραμα και στόχους για το μέλλον(το ποιο??), τους σοβαροφανείς mid-20's με τα μοδάτα ρούχα, γιατί στην τελική όλα γίνονται για το Image βρε αδερφέ! Ξέρεις πόσο μεγάλο πλήγμα δέχεται το image ενός ψευτομποέμ 25αρη όταν το κακό κράτος τον αναγκάζει να καπνίζει έξω από το μαγαζί που τον λατρεύουν(γιατί έχει πληρώσει 84 ανακαινίσεις και 329 ανεφοδιασμούς κάβας)? Ξέρεις τι αντίκτυπο έχει αυτή η εικόνα στις κάθε λογής και ηλικίας bimbo που έλιωναν στη θέα του να πίνει φυσικό χυμό κάκτου(Αντώνη έγραψες..!) με λεβεντιά Ωνάση? Ξέρεις πόσο στεναχωρημένη είναι η μανούλα του που ο γιόκας της πλέον δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει όπου το γουστάρει? Μιλάμε για εθνικό πένθος..Να υποφέρουν τα παιδιά σου τόσο πολύ Μάνα Ελλάδα? Πως αντέχεις και το βλέπεις?

Πως αντέχεις να βλέπεις το μέλλον σου να υποθηκεύεται από αυτούς που το '81 πίστευες πως θα σε βγάλουν απ την αφάνεια?Πως αντέχεις να βλέπεις τους απόγονους τους να μη δίνουν δεκάρα για σένα?Πως αντέχεις να ζήσεις ακόμα ένα Δ(υ)Ν(ασ)Τ(η) μετά από τόσα παθήματα? Σαν κακογαμημένη γκόμενα την πατάς ξανά και ξανά...Περιμένεις τον πρίγκηπα φιλώντας όλα τα βατράχια... Και το χειρότερο, δεν δείχνεις σημάδια νοημοσύνης γαμώτο...Σε εκμεταλλεύονται στυγνά και δε ζητάς έστω μια αγκαλιά μετά το γαμήσι.Για συναίσθημα δε μιλάω, η λέξη σου είναι άγνωστη και ως γνωστόν you can't teach an old dog new tricks που λένε και στο χωριό μου.
Μα δεν κάνεις κι εσύ κάτι γι αυτό. Παραδόθηκες στη μοίρα σου.Βλέπεις ανθρώπους που σε καταλήστεψαν να το βροντοφωνάζουν και να μένουν ατιμώρητοι.Ανθρώπους που σε εξευτέλισαν διεθνώς να κατέχουν θέσεις-κλειδιά για την ύπαρξη σου.Ανθρώπους που σε έκαναν να πάρεις δανεικά να σε αναγκάζουν να ξεπουληθείς στον νταβατζή για να μπορέσεις να βγάλεις την υποχρέωση.Και αντί να πληρώσουν το τίμημα όσοι σε έφεραν σε αυτή την κατάσταση, εσύ μαζοχίζεσαι όλο και περισσότερο και ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει.

Τα μαζοχόπαιδά σου που σ'αγαπάνε ακόμα όμως παρά τις μαλακίες σου, θα συνεχίσουν να προσπαθούν να σε συνεφέρουν απ το κώμα(η κόμμα? μπερδεύτηκα..). Γιατί στην τελική "Αν ζήσουμε, θα τους γαμήσουμε. Αν πεθάνουμε, θα μας κλάσουν τα @@".


Εις το επανιδείν..




ΥΓ1 : I'm back and as nasty as i can

ΥΓ2 : Στο φίλο μου Jedi : Thanx for keeping me on track

ΥΓ3 : Σε αυτούς που φρόντισαν για τα καλοκαιρινά μεγαλεία, του χρόνου ακόμα καλύτερα!!